Om Håkan

Mitt foto
Bloggar numera på min egen hemsida, www.hakanlindgren.com. Välkommen :-)

måndag 29 september 2014

Bokmässan slut och jag har fått en lookalike

Bokmässan är slut för i år, men vilken tillställning! Fyra dagar med böcker, böcker, böcker, men också med en massa författare, förlag och miljontals (nästan) människor. Är det årets happening? Jag vet inte, men det kändes helt klart som det.
"Le mot de jour" är tydligen "boksmälla", det som alla som både besökt och jobbet med mässan har i dag när det är ett helt år till nästa gång.

Och så har jag fått en look-alike. Egentligen är det en gammal myt som återuppstått, att jag är lik Kevin Spacey. För egentligen är det ju tvärtom. Kevin Spacey är lik mig. Eller vad säger ni?

 
 

Tanke att ta med sig från mässan? Alla är så otroligt trevliga. Jag har inte träffat en enda författare som inte är både ödmjuk och just trevlig. Jag har i och för sig inte samspråkat med dem alla, men om jag får lov att dra min slutsats på min "testgrupp", så är slutsatsen 100% nice guys (and girls of course)!

Vem vet, nästa år kanske man får vara med och presentera sin bok? Inskickad till förlag, positiva första signaler, men beslutet är ännu inte fatta ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar