Om Håkan

Mitt foto
Bloggar numera på min egen hemsida, www.hakanlindgren.com. Välkommen :-)

söndag 28 april 2013

ICA-kurirens novelltävling - årets tema är Upptäkten

Temat för årets novelltävling är ”Upptäckten”. Är det något du hittat? Eller någon eller något som visar sig vara på ett sätt som du inte alls trodde? Kanske är upptäckten något värdefullt som varit borta, eller ett skelett som någon försökt gömma i garderoben.


Vinst
Vinnaren får sin novell publicerad i Icakuriren, och får också bjuda sina vänner på en oförglömlig release­middag i sällskap av goda vänner.
En kock kommer hem till dig och lagar en festmåltid för 10 personer signerad Castillo de Molina (exklusive dryck) till ett värde av ca 8 000 kronor.
Jury
Juryn består av författaren och krönikören Linda Skugge, Petra Jankov Picha, som driver breakfastbookclub.se, Cina Jennehov, utgivningsansvarig på Damms bokförlag, Helena Rönnberg, Icakurirens chefredaktör, samt Ulla Lindén och Lotta Palmelius, Icakuriren.

Tävlingsregler
Skicka in din novell till: novelltavling.icakuriren@formapg.se
Novellen får vara max 10 000 tecken inklusive blanksteg.
Du får endast skicka in ett bidrag och du måste vara 20 år för att delta i novelltävlingen.
Senast den 12 juli vill vi ha ditt bidrag.
Vinnaren meddelas under september-oktober. Prisutdelningen och releasemiddagen äger rum hemma hos vinnaren ett utvalt datum i oktober-november. Den tävlande och de inbjudna gästerna till festen måste vara över 20 år.
Personliga merkostnader som kan tillkomma i samband med middagsvinsten bekostas av vinnaren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter, varor eller andra tjänster. Anställda på Forma Publishing Group och på Pernod Ricard och dess anhöriga får inte delta i tävlingen. Inte heller professionella skribenter får delta.

Läs mer på:

http://www.icakuriren.se/Spela-Tavla/Icakurirens-novelltavling/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar