Om Håkan

Mitt foto
Bloggar numera på min egen hemsida, www.hakanlindgren.com. Välkommen :-)

torsdag 7 januari 2016

Nakna bringor i Moskva ...

Äntligen har jag kommit igång igen med Moscow Baby. Som både jag och så många andra konstaterat, och sagt, så innebär skrivandet så mycket mer än att bara skriva. Har man dessutom flera projekt på gång, så måste man dela upp det mellan dem, eller tvinga sig att koncentrera sig på ett i taget.

Förutom skrivandet, så har jag också lovat mig själv att få ordning på min hemsida, http://www.hakanlindgren.com/ som ännu ligger väldigt statisk. Det gäller som sagt att hitta tiden ... Snart ;-)

Just nu händer det saker i Moscow Baby. Jacob och Victor är svettiga av fler orsaker. Så svettiga att de tvingas klä av sig ... Men nej, vi talar inte om ett besök i en bastu, eller en resa till varmare breddgrader. Tvärtom, faktiskt.

För att illustrera nuläget i boken har jag fått låna en bild av min vän Amanda Tartt och hennes senaste novell Chevalier.


Spänd på att se hur historien i Moscow Baby växer fram? Följ den här på bloggen, med ledtrådar som du kommer att förstå när du en gång läser den färdiga boken ... Utgivning planerad till någon gång under 2016 eller senast 2017. Fram tills dess kan du läsa Att raka en zebra, om du inte redan gjort det. Att raka en zebra kan ses som upptakten till Moscow Baby, men är en avslutad historia i sig ...

1 kommentar: